Productfotografie Jean Haasbroek - Melle Jongkind

Lifestyle-product foto’s voor Melle Jongkind

Productfotografie Jean Haasbroek - Melle Jongkind

Introductie

Melle Jongkind verwerkt dagelijks verse bloemen – wel 50.000 tot 250.000 per dag – tot handgemaakte boeketten voor online bloemenleveranciers, eigen webshop, groothandel en bloemenwinkels. Daarnaast verwerken zij bloemen voor exporteurs en maken zij deze verzendklaar voor luchtvracht.

Samenwerking

Via het marketing bureau: Aan Marketing kreeg ik de vraag of ik mooie sfeerbeelden wilde maken voor de marketing en meer sfeer op website van Melle Jongkind. Lokatie en arrangeur waren al geregeld en aan mij de taak om deze boeketten in het juiste licht te zetten en vast te leggen.

Resultaat

Het was even zoeken naar de juiste plekjes en om het binnenvallende zonlicht uit te balanceren met mijn kunstlicht, maar ben trots op het resultaat en de samenwerking met marketing en arrangeur. het resultaat is een mooie serie beelden die met trots de website en andere marketing uitingen kunnen verlevendigen.

Portretfotografie Jean Haasbroek - Jeroen Mäkel Aan Marketing

Jean straalt rust uit tijdens zo’n intensieve fotoshootdag, waar ieder detail belangrijk is, maar waar ook de tijdsdruk hoog is, omdat wel alle boeketten gefotografeerd moeten worden. Jean behoudt het overzicht, ziet ieder detail en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en natuurlijke lichtinval. Waar nodig voegt hij creatieve elementen en belichting toe. De boeketten krijgen door de foto’s van Jean de uitstraling en waarde die ze verdienen. We zijn daarom meer dan tevreden over de werkwijze van Jean en natuurlijk het eindresultaat.

Jeroen Mäkel

aan marketing

Klaar om jouw producten meer tot de verbeelding te laten spreken zoals Melle Jongkind?

Dat kleding op een model in een tot de verbeelding sprekende omgeving veel meer doet dan in een kledingrek mag duidelijk zijn. Je klanten wil je prikkelen met echte en sfeervolle voorbeelden. Laat mij je helpen om dat te realiseren en neem contact op!