Jean Haasbroek fotograaf

Over mij

Fotografie met een persoonlijke touch

Ik ben Jean Haasbroek, een ervaren portret- en brandingfotograaf met een passie voor het vastleggen van de essentie van mensen en bedrijven. Met meer dan 15 jaar ervaring heb ik me gespecialiseerd in het creëren van karaktervolle, sterke en authentieke high-end portretten, die niet alleen een gezicht laten zien, maar ook het verhaal erachter vertellen.

Mijn focus ligt niet alleen op portretten, maar ook op het leveren van beelden die de ziel van een bedrijf vastleggen, perfect voor websites en social media. Ik help ZZP’ers tot MKB-bedrijven om meer sympathie voor hun merk te kweken door middel van krachtige visuals die de kernwaarden en de bedrijvigheid weerspiegelen.

Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om op basis van authenticiteit en humor mijn klanten écht in beeld te vangen. Ik geloof in het creëren van een ontspannen sfeer waarin mijn klanten zich comfortabel voelen voor de camera, zodat hun ware persoonlijkheid naar voren komt. Dit resulteert in beelden die niet alleen mooi zijn, maar die ook een oprechte connectie met het publiek opbouwen.

Mijn doel is niet alleen om een foto te maken, maar om een verhaal te vertellen dat resoneert en mensen raakt. Als je op zoek bent naar portretten en brandingbeelden die spreken, die een impact hebben en die de identiteit van jouw merk versterken, dan ben ik er om dat te realiseren.

Kennis maken met fotograaf Jean Haasbroek
Portretfotografie Jean Haasbroek - Jean Haasbroek

“It’s one thing to make a picture of what a person looks like, it’s another thing to make a portrait of who they are.”

Paul Caponigro

Ik zeg #maakhetecht

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en te ontdekken hoe ik jouw visie kan omzetten in krachtige beelden die de essentie van jouw merk perfect weergeven.

Jean Haasbroek - 1e prijs upa awards

EERSTE PRIJS UPA AWARDS

Unlike Portrait Awards 2021 in de categorie professionals / corporate met een foto van Tim Daalderop, scherpe tekstenschrijver

Jean Haasbroek - Viewbug Grand Jury Winner

GRAND JURY WINNER

In 2022 won ik met deze foto van Danny Timp zijn handen de Grand Jury Winner “The hands of a creator” bij viewbug.com

Jean Haasbroek - Viewbug Zenith Award

VIEWBUG ZENITH AWARD

Deze foto van Maarten Koch sprak tot de verbeelding van veel mensen, het werd al snel mijn meest populaire foto en omslagfoto op viewbug.com

Ik ben er om je te helpen met jouw eerste indruk

Wat ik voor jou kan betekenen bespreek ik graag met je tijdens een (virtuele) kop koffie.