Portretfotografie Jean Haasbroek - Mariëlle Felderhof

Portret van Mariëlle Felderhoff

Portretfotografie Jean Haasbroek - Mariëlle Felderhof

Introductie

Mariëlle was een van de twintig aanmelders voor mijn branding film- en fotoshoot. Helaas was zij niet een van de gelukkigen, vraag me niet waarom. Ik moest nou eenmaal een keuze maken en dat was al moeilijk genoeg! Enfin, ik stuurde alle aanmelders nog een berichtje dat ik ze graag nog een scherp aanbod deed als ze mij vertelden waar ik ze mee kon helpen. Mariëlle reageerde enthousiast en deed haar een mooi aanbod waar ze graag mee akkoord ging.

Samenwerking

Mariëlle Felderhoff – yoga teacher, had ik nu voor de tweede keer voor mijn camera, de eerste keer was voor het Sylt Support ‘smoelenboek’.

Nu had ik haar in de studio en we maakte in anderhalf uur een serietje portretten met een paar verschillende setups en kleding.

Een prachtig warm ochtendzonnetje kwam door de ramen binnen – euh, in werkelijkheid miezerde het en was bedompt weer. Deze sfeer wist ik te bereiken met twee flitsers waaronder een optical snoot die ik gekscherend mijn toverlantaarn noem. Eigenlijk is het een opzetstuk waarin je metalen schijfjes kunt plaatsen met daarin een uitgespaarde afbeelding – in dit geval dus een raam.

Resultaat

Een aantal prachtige natuurlijke en eigen portretten van een prachtige dame die puur voor haarzelf bedoeld waren en de yoga hoefde daar geen rol in te spelen.

Portretfotografie Jean Haasbroek - Mariëlle Felderhof

Wat was dit een leuke en vooral ontspannen fotoshoot! Normaal gesproken is het niet helemaal mijn ding om voor de camera te staan, maar dit was een bijzondere ervaring. De sfeer was heel ontspannen, overal werd de tijd voor genomen. Jean maakte verbinding met mij als persoon en voordat ik het wist, had hij al het perfecte plaatje geschoten. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Dank je wel hiervoor!

Mariëlle Felderhoff

Hatha Yoga by Mariëlle

Klaar om jouw professionele foto’s te maken?

Klaar om uw momenten vast te leggen met echtheid en authenticiteit? Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het creëren van blijvende herinneringen. Samen kunnen we beelden creëren die een leven lang meegaan en de ware essentie van uw verhaal vastleggen.