Portretfotografie Jean Haasbroek - Jordy Brands

CASTINGFOTO’S VOOR JORDY BRANDS

Portretfotografie Jean Haasbroek - Jordy Brands

Introductie

Als acteur kun je niet zonder goede castingfoto’s, foto’s die je gezicht, postuur en persoonlijkheid goed laten zien. Jordy als startend acteur – binnenkort te zien in 40-45 de Musical – begreep dat heel goed en wist mij via-via te vinden.

Samenwerking

Uiteraard eerst met hem besproken wat we gingen maken en een mood- en posesboard gemaakt ter inspiratie en voorbereiding. Om voldoende variatie in de beelden te krijgen vroeg ik hem om ook de nodige kledingsets mee te brengen van casual tot dressed.

Een shoot van ongeveer 3 uur was voldoende om de verschillende setups te schieten. Jordy deed het voortreffelijk en wat regie van mijn kant zorgde voor de nodige variatie en fraaie expressies.

Resultaat

Met een score van 96 ‘keepers’ om uit te kiezen was dat terugbrengen naar een redelijk aantal nog een hele opgave. Maar dat is natuurlijk een luxeprobleem en dwingt je om de beelden in meerdere sessies en met een frisse blik te bekijken. Hoewel ik inmiddels zeker een aantal favorieten heb vond ik het zelfs lastig om te kiezen. In ieder geval kunnen we terug kijken op een succesvolle shoot met voldoende variatie voor zijn casting-agent.

Portretfotografie Jean Haasbroek - Jordy Brands

Als acteur is mijn gezicht mijn product, en goede foto’s zijn essentieel om producenten nieuwsgierig te maken. Jean is een zeer intelligente fotograaf die met veel passie en kunde mijn gezicht en persoonlijkheid prachtig heeft vastgelegd. Onze shoot was prettig en doelgericht. Door eerst voorbeelden uit te wisselen konden we ons doel eenvoudig bereiken. En heel fijn, Jean zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera, waardoor je echt kunt laten zien wie je bent. Ik ben Jean dankbaar voor zijn werk en kijk uit naar toekomstige samenwerkingen!

Jordy Brands

Acteur

Klaar om ook professionele castingfoto’s te maken?

Ben je net als Jordy klaar om je persoon vast te laten leggen en je kansen gecast te worden te vergroten? Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het creëren van sterke beelden.