Brandingfotografie Jean Haasbroek - Ilona Hogers

BRANDING VOOR ILONA HOGERS

Brandingfotografie Jean Haasbroek - Ilona Hogers

Introductie

Het was tijd voor intuïtief mentor/coach Ilona om met haar gaven naar buiten te treden zo vertelde ze me. Website was bijna klaar, foto’s moesten er nog komen om haar persoonlijkheid te laten zien. Ze benaderde mij omdat ze iemand zocht die begrijpt waar ze mee bezig is en via een gezamenlijke kennis wist ze dat ik ook spiritueel in het leven sta.

Samenwerking

We maakten kennis en we voelden elkaar goed aan. De brandingshoot besloten we op te splitsen in twee delen. De eerste was de ‘hero image’ voor de website. Ik dacht met haar mee hoe we haar mooi in beeld konden brengen, kleuren, lay-out, licht, kleding en pose. We waren het eens dat de foto sereniteit, rust en verbinding moest uitstralen, de lichtopstelling was daardoor ontzettend belangrijk.

Sessie twee schoten we op de prachtige lokatie Ohm in Vogelenzang, waar we een ruimte huurden voor een paar uur en Ilona zorgde voor het model.

Resultaat

De ruimte bij Ohm is prachtig licht ingericht met grote planten en rustige kleuren. Precies wat Ilona wilde uitstralen en dat leverde haar een mooie set beelden op waar zij haar website mee kan inrichten en berichten op haar socials mee kan verrijken.

Brandingfotografie Jean Haasbroek - Ilona Hogers

Dit was een superfijne shoot, Jean! Gezellig en ontspannen, ik voelde me helemaal op mijn gemak, ondanks het ‘ongemak van een camera op mijn hoofd’. Het gesprek vooraf en jouw voorwerk (je verdiepen in mijn website en het verhaal dat ik wil vertellen) zijn heel helpend geweest in het hele proces. Ik ben dik tevreden!

Ilona Hogers

Groei Community

Klaar om net als Ilona jouw branding naar een hoger niveau te tillen?

Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het creëren en versterken van jouw merk.