Portretfotografie Jean Haasbroek - Hazina

Portretten voor Hazina

Portretfotografie Jean Haasbroek - Hazina

Introductie

Guusje Oussoren – beter bekend als Hazina – ze schrijft gedichten & verhalen. Zoals ze zelf zegt: Niet te zoet, met een ruw randje en een stevige afdronk.

26 jaar jong en haar ster is rijzende. Zo was ze onlangs te zien op NPO2 bij het tv-programma Eus’ Boekenclub met het voorlezen van haar manuscript en wordt ze regelmatig gevraagd om voor te dragen bij boek- en poezië lezingen.

Samenwerking

Zoals altijd vraag ik eerst hoe en waar de beelden gebruikt worden, of er reeds een bepaalde brandingstijl aanwezig is waar het eindresultaat op moet aansluiten. Of er bepaalde gebruiksvoorwerpen zijn die kunnen helpen om haar expertise uit te beelden. Nou dat was er; schrijven doet ze met vulpen en de in beeld gebrachte en prachtige oude schrijfmachine uit de jaren 60. Nee, deze is niet bedoeld als leuke gadget om haar beroep uit te beelden, maar wordt door haar echt en veelvuldig gebruikt omdat het haar helpt te focussen en dwingt haar teksten meteen goed op papier te krijgen.

Resultaat

Een goede portretfoto en een paar beelden om haar passie uit te beelden was de opdracht, het eindresultaat uitgevoerd in zwart/wit met stevig en karaktervol contrast, sluit prachtig aan op haar minimalistische stijl van haar website.

Portretfotografie Jean Haasbroek - Hazina

Jean maakt prachtige foto’s en toont daarin een enorme creativiteit en veelzijdigheid. Meer licht of minder, contrast, textuur, hij zorgt ervoor dat je optimaal in beeld komt met de juiste sfeer. Samenwerken, ideeën uitproberen en subtiele regie zorgen ervoor dat je originele foto’s krijgt.

Dat begint al vóór de shoot. Met een paar goede vragen en opmerkingen helpt Jean je bedenken waar je de foto’s voor wil gebruiken en wat je wil laten zien, waarmee de shoot meteen een duidelijk uitgangspunt heeft.

Plus: Jean doet dat op zo’n rustige manier dat je je helemaal op je gemak voelt, ook als je – zoals ik – sinds de middelbare school niet meer voor een portretfoto hebt geposeerd.

Ik ben heel blij met het resultaat, en kom wanneer ik weer foto’s nodig heb zeker terug!

Guusje Oussoren

Hazina

Klaar om jouw professionele foto’s te maken?

Klaar om uw momenten vast te leggen met echtheid en authenticiteit? Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het creëren van blijvende herinneringen. Samen kunnen we beelden creëren die een leven lang meegaan en de ware essentie van uw verhaal vastleggen.