Brandingfotografie Jean Haasbroek - Fresh-Dev

Branding fotografie voor Fresh-Dev Digital Agency

Brandingfotografie Jean Haasbroek - Fresh-Dev

Introductie

Digital agency Fresh-Dev, specialisten in digitale marketing, advertising, websites en webshops. Ze maken onderscheidend werk, werk waar ze hun klanten mee helpen, werk waar ze trots op zijn.

Samenwerking

Samen met Jesse maakte ik een shootlist, met momenten die we zeker wilden maken. Dit is handig als leidraad voor de shootdag, maar zeker niet als beperkende factor want tijdens zo’n shoot ontstaan er altijd spontane ideeën ter plekke en schieten we zo een variëteit aan beelden. Het hele team werkte enthousiast mee aan de scenes die we bedacht hadden.

Resultaat

Een mooie serie beelden die een goed beeld geven wie de mensen zijn achter Fresh-Dev. Dit laten ze graag en met trots zien op hun prachtige website, dan weet je meteen met wie je te maken hebt; een jong team van bevlogen online specialisten.

Profielfotografie Jean Haasbroek - Fresh-Dev

Jean Haasbroek heeft voor Fresh-Dev Digital Agency prachtige branding foto’s gemaakt die de essentie van ons perfect vastleggen. Zijn professionele aanpak, gecombineerd met een vriendelijke houding, resulteerde in levendige beelden die de energie en cultuur van ons bedrijf weerspiegelen. Zijn passie en flexibiliteit maken Jean de ideale keuze voor wie op zoek is naar een getalenteerde fotograaf die de ziel van een bedrijf kan vastleggen.

Davey van Putten

Co-Founder Fresh-Dev Digital Agency

Klaar om jouw professionele foto’s te maken?

Klaar om uw momenten vast te leggen met echtheid en authenticiteit? Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het creëren van blijvende herinneringen. Samen kunnen we beelden creëren die een leven lang meegaan en de ware essentie van uw verhaal vastleggen.