Brandingfotografie Jean Haasbroek - Alejandra

Branding voor Alejandra Alarcón

Brandingfotografie Jean Haasbroek - Alejandra

Introductie

Alejandra Alarcón komt oorspronkelijk uit het prachtige Chili, maar Nederland is al lange tijd haar geliefde thuis, een plek waar zij vreugde vind in zowel werk als gezinsleven. Door een verschuiving in haar diensten en naamsverandering – van Stralende Mama naar Sacred Mother – ontstond de behoefte aan nieuw aansluitend beeldmateriaal voor haar branding.

Samenwerking

‘Maar natuurlijk, ik ben al kleding en spullen aan het verzamelen’ was de reactie toen ik haar vroeg om e.a. mee te nemen. Kleding voor de variatie, shamaandrums en andere attributen om haar werk als Shamaan uit te beelden. Samen maakten we een pinterest moodboard voor sfeer en poses en een shootlist als richtlijn.

Ik moest hard lachten toen ze hier aankwam met haar auto afgeladen met spullen. We moesten drie keer heen en weer lopen om alles in de studio te krijgen. Maar we hadden in ieder geval genoeg om uit te kiezen en ik denk dat we maar 1/3 hebben gebruikt.

De creatieve ‘juices’ stroomden rijkelijk en bij iedere setup die we hadden bedacht stonden we samen te stuiteren van enthousiasme als we het resultaat bekeken op de laptop.

Resultaat

Wat een ontzettend toffe serie beelden hebben we gemaakt! De halve geplande dag was eigenlijk te kort voor de plannen die we hadden. We zouden ook buiten wat beelden creëren maar daar was het helaas te slecht weer voor… ik voel aan m’n water dat er nog een tweede shoot aan zit te komen 😉

Brandingfotografie Jean Haasbroek - Alejandra

Jean is meer dan alleen een fotograaf. Hij begrijpt je verhaal en vertaalt dat naar prachtige sfeervolle beelden. Hij voelt je haarfijn aan en laat dat dan ook meer dan zien door je via zijn lens vast te leggen als geen ander. Ik raad hem meer dan aan en zelf ga ik nog graag en vaker met hem samenwerken.

Alejandra Alarcón

Sacred Mother

Klaar om net als Alejandra om een sterk merk neer te zetten?

Klaar om jouw verhaal vast te leggen in krachtige beelden en je merk te versterken? Neem vandaag nog contact op en laten we samen kijken hoe we dat voor jou kunnen verbeelden.